Lactobionic Acid

2021-09-09
Název INCI

Lactobionic Acid


Obecný název

Kyselina laktobionová


Funkce v produktu

  • zvlhčovadlo
  • protizánětlivá složka
  • antioxidant

Účinek v produktu

Polyhydroxykyselina - PHA. Nemá žádný dráždivý potenciál. Lze jej používat po celý rok. Zabraňuje tvorbě volných radikálů a inhibuje enzymy mataloproteinázy, čímž zpomaluje proces stárnutí. Kromě toho stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, zlepšuje pružnost pokožky. Má také hygroskopické vlastnosti, které zlepšují úroveň hydratace. Kyselina zklidňuje podráždění a urychluje regenerační proces.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • bílý prášek ve formě krystalů
  • rozpustný ve vodě a mírně v alkoholu



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel