Tartaric Acid

Název INCI

Tartaric Acid


Obecný název

Kyselina vinná


Funkce v produktu

  • exfoliační přísada
  • regulátor pH
  • maskovací přísada
  • rozjasňující přísada

Účinek v produktu

Kyselina AHA, která se přirozeně vyskytuje v hroznech, ale také v jiné zelenině a ovoci. Exfoliuje odumřelé epidermis, vyhlazuje povrch pokožky, rozjasňuje a vyrovnává tón pleti. Má také antibakteriální, adstringentní, protizánětlivé a kožní regulační vlastnosti a snižuje viditelnost mazových žláz. Z tohoto důvodu je nejčastěji doporučován pro mastnou, aknózní a odbarvenou pleť. Při použití v nižší koncentraci reguluje pH kosmetiky. Může to být také maskování.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bez vůně
  • kyselinová chut'
  • rozpustný ve vodě a alkoholu



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel