Acacia senegal gum

Název INCI

Acacia senegal gum


Obecný název

Arabská guma


Funkce v produktu

  • modifikátor reologie - zahušťovač
  • maskující složka
  • stabilizátor


Účinek v produktu

Přírodní polymer získaný z pryskyřice senegalského akátu. Má filmotvorný účinek, vytváří na pokožce film s hydratačními, změkčujícími a ochrannými vlastnostmi, má uklidňující a protizánětlivý účinek. Zvyšuje viskozitu kosmetiky (zahušťuje), stabilizuje a chrání emulzi proti delaminaci. Používá se také v zubních pastách a přípravcích na úpravu vlasů.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • rozpustný ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Červenec  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel