Erythrulose

Název INCI

Erythrulose


Obecný název

Erythrulosa


Funkce v produktu

  • přísada, která tónuje pokožku

Účinek v produktu

Sloučenina pro barvení kůže, která je velmi stabilní a často podporuje působení jiných barviv, např. Dihydroxyacetonu. Působí jemně a pomalu reaguje s bílkovinami stratum corneum, čímž vzniká rovnoměrný efekt opálené kůže (vznikají hnědé pigmenty - melanoidy). Kvůli tomuto efektu se používá hlavně u samoopalovačů. Opálení trvá v závislosti na rychlosti přirozeného odlupování epidermis a použití slupek. Má slabší účinek než dihydroxyaceton. Nevysušuje pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • viskózní kapalina
  • žlutá nebo hnědo-oranžová barva
  • stabilní při pH 2-5 a teplotě do 40 ° C
  • dobře rozpustná ve vodě a ethanolu



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel