Vanillin

2021-09-05
Název INCI

Vanillin


Obecný název

Vanilin


Funkce v produktu

  • vonná složka
  • maskovací složka

Účinek v produktu

Sloučenina ze skupiny aldehydových fenolů se nejčastěji vyskytuje jako složka vonných látek. Může také sloužit jako přísada zakrývající nepříjemný zápach produktu. Ve velkém množství se nachází ve vanilkovém ovoci.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • krystalky
  • bílá barva
  • sladká vůně vanilky
  • slabě rozpustné ve vodě
  • dobře rozpustné v alkoholu a organických rozpouštědlech



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel