Tambourissa Trichophylla Leaf Extract

2021-09-05
Název INCI

Tambourissa Trichophylla Leaf Extract


Obecný název

Extrakt z listů Ambora


Funkce v produktu

  • protizánětlivá složka

  • uklidňující přísada

Účinek v produktu

Extrakt bohatý na polyfenoly, flavonoidy, rutin a deriváty kyseliny nikotinové. Má protizánětlivé, uklidňující, uklidňující a protistárnoucí vlastnosti. Snižuje zarudnutí, vyrovnává barvu a posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Používá se v kosmetice na cévní, citlivou a růžovou pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • prášek
  • hnědá barva
  • rozpustný ve vodě
  • bez zápachu



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel