Galactomyces Ferment Filtrate

Název INCI

Galactomyces Ferment Filtrate


Obecný název

Filtrát z kvasinek Galactomyces


Funkce v produktu

  • hydratační složka
  • antioxidant


Účinek v produktu

Je to účinná látka se širokým spektrem aktivity, díky obsahu vitamínů a minerálů. Byly prokázány jeho zvlhčující a změkčující vlastnosti. Přesněji řečeno, zvyšuje produkci hyaluronanu v epidermálních buňkách, což výrazně zvyšuje úroveň hydratace pokožky. Podporuje regeneraci a zklidňuje pokožku náchylnou k podráždění nebo zánětu.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka
  • barva hnědo-žlutá
  • rozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel