Dibutyl Adipate

Název INCI

Dibutyl Adipate


Obecný název

Dibutyl adipát


Funkce v produktu

  • změkčovadlo
  • rozpouštědlo
  • plastyfikátor


Účinek v produktu

Mastné změkčovadlo vytváří na povrchu pokožky okluzivní vrstvu, která snižuje nadměrné odpařování vody z pokožky (nepřímo zvlhčuje). Změkčuje a snižuje křehkost a náchylnost k praskání pevných přípravků. Zlepšuje vlastnosti aplikace, usnadňuje aplikaci, vyhlazuje strukturu. Může být použit jako rozpouštědlo pro jiné látky, nejčastěji UV filtry.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová kapalina
  • bezbarvá
  • rozpustná v tucích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel