Isostearyl Isostearate

Název INCI

Isostearyl Isostearate


Obecný název

Isostearyl izostearát


Funkce v produktu

  • změkčovadlo
  • dispergátor pigmentu

Účinek v produktu

Změkčovadlo rostlinného původu. Na povrchu pokožky vytváří film, který snižuje nadměrné odpařování vody z epidermis (nepřímo zvlhčuje). Posiluje přirozenou bariérovou funkci pokožky, zjemňuje ji a vyhlazuje. Poskytuje vynikající skluz a snadné rozmetání. V barevné kosmetice se používá k rozptýlení pigmentů. Může být také použit jako změkčovadlo na tyčinky a rtěnky, které zabraňují drobení.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • čistá tekutina
  • jasně žlutá barva
  • rozpustná v olejích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel