C13-15 Alkane

Název INCI

C13-15 Alkane


Obecný název

Skvalan Light


Funkce v produktu

  • změkčovadlo


Účinek v produktu

Lehké změkčovadlo přírodního původu (cukrová třtina). Vytváří jemný film na povrchu pokožky, který snižuje transepidermální ztrátu vody. Je to menší forma skvalanu (menší molekula, absorbuje se rychleji). Je to přirozená alternativa k silikonům. Nedává pokožce mastný účinek a nezatěžuje ji. Zvyšuje penetraci aktivních složek, zlepšuje senzorické vlastnosti a lze jej použít jako dispergační prostředek pro minerální UV filtry a pigmenty. Rovněž usnadňuje rovnoměrné nanášení rtěnek a podkladových bází. Regeneruje, zklidňuje podráždění a uvolňuje suchou a popraskanou pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • světle žlutá kapalina
  • rozpustná v olejích

Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel