Hexamidine Diisethionate

Název INCI

Hexamidine Diisethionate


Obecný název

Hexamidindiizothioát


Funkce v produktu

  • antimikrobiální složka
  • antifungální složka
  • konzervant

Účinek v produktu

Syntetická aktivní složka s antibakteriálními, antifungálními a antiseptickými vlastnostmi. Snižuje svědění pokožky hlavy a snižuje mastnotu. Používá se v kosmetice pro péči o vlasy se sklonem k tvorbě lupů a v přípravcích pro mastnou a aknózní pokožku. Podporuje systém údržby produktu.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • rozpustný ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel