Macadamia Ternifolia Seed Oli

Název INCI

Macadamia Ternifolia Seed Oli


Obecný název

Olej z makadamových ořechů


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Tukové změkčovadlo s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin (palmitoleových). Vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné odpařování vody z pokožky (nepřímo zvlhčuje). Používá se v přípravcích pro péči o pokožku a vlasy, zvlhčuje, vyhlazuje, zjemňuje a dodává lesk. Široce se používá ve všech typech kosmetiky, hlavně pro suchou a zralou pleť, stejně jako ve vlasové a tělové kosmetice.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejovitá kapalina
  • žlutá až hnědá barva
  • ořechová vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel