Ectoin

Název INCI

Ectoin


Obecný název

Ektoin


Funkce v produktu

  • zvlhčující složka
  • ochranná složka
  • protizánětlivá složka


Účinek v produktu

Ektoin je přísada vyráběná ve fermentačním procesu přirozeně se vyskytujícími mikroorganismy za extrémních podmínek. Zabraňuje poškození a zánětu způsobenému stresem z prostředí, včetně UV záření, tepla, jemného prachu a modrého světla. Je to látka, která váže vodu, má zvlhčující, zklidňující, protizánětlivé vlastnosti a podporuje regenerační procesy. Nejčastěji se používá v péči o suchou, zralou, citlivou, alergickou pokožku a v přípravcích po opalování.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • rozpustný ve vodě a alkoholu
  • stabilní v širokém rozmezí pH 1,0 - 9,0



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel