Opuntia Ficus Indica Seed Oli

2021-08-26
Název INCI

Opuntia Ficus Indica Seed Oli


Obecný název

Olej z opuncie


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Lehký opunciový olej s vysokým obsahem vitamínu E, který je silným antioxidantem. Neutralizuje volné radikály a tím zpomaluje proces stárnutí. Olej nezanechává na pokožce mnoho mastného pocitu. Regeneruje a brání nadměrnému úniku vody z pokožky, díky čemuž zlepšuje hydrataci. Podporuje hojení, tonizuje a vyhlazuje pokožku. Používá se především v kosmetice pro suchou a zralou pleť.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová kapalina
  • charakteristická vůně
  • žlutá nebo zelená barva
  • nerozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel