Acrylates Copolymer

Název INCI

Acrylates Copolymer


Obecný název

Akrylový kopolymer


Funkce v produktu

  • zahušťovadlo
  • konzervační složka
  • filmotvorná látka v rozmezí pH 5-10
  • legurátor viskózity

Účinek v produktu

Aniontový polymer. Je široce používán v přípravcích na péči, stylingu, čištění a lacích na nehty. Po aplikaci odstraní pocit lepivosti a mastnoty. Vytváří čiré, gelovité a dokonce želé podobné hmoty. Záměrně se používá ve vlasových produktech jako stylingový prostředek, díky svým filmotvorným vlastnostem (v rozmezí pH 5-10) vyhlazuje, usnadňuje styling a zabraňuje statické elektřině.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • bílé granule
  • rozpustný ve vodě, alkoholech, tucích (horký)



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel