Lanolin

Název INCI

Lanolin


Obecný název

Lanolín


Funkce v produktu

  • změkčovadlo
  • V / O koemulgátor
  • modifikátor reologie

Účinek v produktu

Mastné změkčovadlo. Na povrchu vlasů a pokožky vytváří okluzivní film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody. Zanechává na pokožce hedvábný film a obnovuje lipidovou vrstvu. Zlepšuje senzorické a aplikační vlastnosti. Používá se ve vysokých koncentracích, chrání před větrem a mrazem, např. v rtěnkách. Je také přidáván do pracích prostředků, aby pomohl obnovit lipidovou bariéru poškozenou při praní.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • hustá kapalina se žlutou barvou a charakteristickým zápachem
  • rozpustný v tucích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel