Ubiquinone

Název INCI

Ubiquinone


Obecný název

Koenzym Q10


Funkce v produktu

  • antioxidant
  • aktivní složka

Účinek v produktu

Lidově známý jako elixír mládí. Má velkou schopnost proniknout hluboko do pokožky. Je to velmi silný antioxidant. Zpomalením procesu volných radikálů zpomaluje proces stárnutí pokožky. Kromě toho zlepšuje úroveň hydratace a pružnosti díky stimulaci metabolismu a dělení buněk.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • prášek
  • oranžová barva
  • rozpustný v tucích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Září  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel