Tanacetum Annuum Flower Oil

2021-09-05
Název INCI

Tanacetum Annuum Flower Oil


Obecný název

Marocký tansy olej, Blue Tansy olej


Funkce v produktu

  • protizánětlivá složka

  • regenerační složka

Účinek v produktu

Esenciální olej se silným protizánětlivým účinkem. Za svou modrou barvu vděčí vysokému množství chamazulenu. Zklidňuje podráždění a zarudnutí, podporuje hojení zánětlivých změn a regeneraci. Doporučeno zejména pro aknózní pokožku, podrážděnou pokožku, cévní pokožku, po opalování a kosmetické procedury.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • tekutina
  • modrá barva
  • rozpustný v tucích
  • charakteristická bylinná vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel