Tamarindus Indica Seed Polysaccharide

2021-09-05
Název INCI

Tamarindus Indica Seed Polysaccharide


Obecný název

Polysacharid semen tamarindu


Funkce v produktu

  • zvlhčující přísada

  • zahušťující přísada

Účinek v produktu

Polysacharid získávaný ze semen tamarindu je přírodní polymer nazývaný zelená alternativa k biotechnologicky získávané kyselině hyaluronové. Má silné zvlhčující a vyhlazující vlastnosti, zvyšuje syntézu proteinů odpovědných za hydrataci pokožky a snižuje transepidermální ztrátu vody (TEWL). e to také zahušťovací přísada, vytváří gely s jedinečným smyslovým zážitkem.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • bílý prášek
  • rozpustný ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel