Isoamyl p-Methoxycinnamate

Název INCI

Isoamyl p-Methoxycinnamate


Obecný název

Amiloxát


Funkce v produktu

  • filtr UV (UVB i UVA II)

Účinek v produktu

Organický (chemický) filtr nové generace. Chrání pokožku před škodlivým ultrafialovým zářením v rozsahu UVB a UVA II. Používá se hlavně u vodotěsných výrobků.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • lepkavá kapalina
  • jasně žlutá barva
  • rozpustný v olejích

Omezení

Maximální přípustná koncentrace je 10%.



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel