Decyl Glucoside

Název INCI

Decyl Glucoside


Obecný název

Decyl glukosid


Funkce v produktu

  • změkčovadlo (O/W)
  • pěnivá látka
  • modifikátor reologie


Účinek v produktu

Je to neionogenní povrchově aktivní látka. Hodí se dobře s jinými čistícími prostředky. Snižuje dráždivý účinek aniontových povrchově aktivních látek (např.SLS, SLES) a také je zahušťuje, protože tvoří tzv. smíšené micely. Rovněž zlepšuje kvalitu a stabilitu pěny. Jedná se o čisticí látku, která je šetrná k pokožce a biologicky odbouratelná.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • lepkavá kapalina
  • dobře rozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel