Achillea Millefolium Oil

Název INCI

Achillea Millefolium Oil


Obecný název

Řebříčkový olej


Funkce v produktu

  • vonná složka
  • protizánětlivá složka
  • složka proti lupům

Účinek v produktu

Olej s protizánětlivými vlastnostmi a zklidňuje zarudnutí. Doporučeno zejména pro mastnou a aknózní pokožku díky svým adstringentním, antibakteriálním vlastnostem, regulaci práce mazových žláz a podpoře hojení akné. Poskytuje nebo maskuje vůni kosmetiky; má osvěžující účinek. V kosmetice na pokožku hlavy působí proti lupům a snižuje mastnotu. Olej se nedoporučuje používat během těhotenství a s velmi citlivou pokožkou.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • kapalina
  • charakteristická vůně
  • rozpustná v tucích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel