Echium Plantgineum Seed Oli

2021-08-10
Název INCI

Echium Plantgineum Seed Oli


Obecný název

Olej ze semen echinacey


Funkce v produktu

  • změkčovadlo


Účinek v produktu

Změkčovadlo s vysokým obsahem mastných kyselin a fosfolipidů. Vytváří film na povrchu kůže, který snižuje nadměrné odpařování vody z pokožky (nepřímo zvlhčuje). Má protizánětlivé, regenerační a anti-stárnoucí vlastnosti. Obnovuje lipidovou vrstvu a snižuje drsnost pokožky, stejně jako minimalizuje poškození způsobené UV zářením. Používá se také v kosmetice pro aknózní pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejovitá kapalina
  • žlutá nebo zlatá barva
  • charakteristický zápach
  • nerozpustný ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel