Resveratrol

Název INCI

Resveratrol


Obecný název

Resveratrol


Funkce v produktu

  • aktivní složka
  • antioxidant

Účinek v produktu

Ovlivňuje stav kožních buněk prostřednictvím schopnosti proniknout hluboko do pokožky. Zvyšuje aktivitu sirtuinů - enzymových proteinů odpovědných za mechanismy regenerace, ochranu před slunečním zářením a před vnějšími faktory. Pomáhá také udržovat pružnost pokožky a stimuluje dělení buněk. Díky obsaženým polyfenolům navíc inhibuje působení volných radikálů a zpomaluje proces stárnutí pokožky.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • prášek
  • bílá nebo krémová barva
  • rozpustná v tucích a alkoholech



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Září  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel