Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oli

Název INCI

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oli


Obecný název

Olej ze slunečnicových semínek


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Mastné změkčovadlo. Vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné odpařování vody z epidermis (nepřímo zvlhčuje). Používá se v produktech pro péči o pokožku a vlasy, zvlhčuje, vyhlazuje, zjemňuje a dodává lesk.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • kapalina
  • žlutá barva



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel