Galactoarabinan

2021-08-10
Název INCI

Galactoarabinan


Obecný název

Galactoarabinan


Funkce v produktu

  • hydratační složka
  • složka proti vráskám
  • filmotvorná složka


Účinek v produktu

Polysacharid získaný z modřínu - má filmotvorné vlastnosti, snižuje transepidermální ztrátu vody a zlepšuje hydrataci Usnadňuje rovnoměrné rozptýlení minerálních filtrů, čímž zlepšuje ochranné vlastnosti UV filtrů. Snižuje viditelnost jemných vrásek a také urychluje proces obnovy pokožky. U produktů s kyselinami zlepšuje jejich exfoliační vlastnosti bez zvýšení podráždění.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • zrnitá sypká práškovina
  • barva od bílé po hnědou
  • dispergovatelná ve vodě
  • stabilní v širokém rozmezí pH (3,0–13,0)
  • charakteristická pryskyřičná vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel