C13-16 Isoparaffin

2021-08-10
Název INCI

C13-16 Isoparaffin


Obecný název

Hemi-skvalan


Funkce v produktu

  • změkčovadlo


Účinek v produktu

Hemi-skvalan je menší forma skvalan. Vyrábí se fermentací přísad na bázi cukru (často cukrové třtiny). Má formu lehkého oleje, který se dobře vstřebává (lepší než skvalan díky menší molekule) a může podporovat penetraci dalších složek, které se s ním budou nanášet. Regeneruje, zklidňuje podráždění a uvolňuje suchou a popraskanou pokožku. Zabraňuje ztrátě vody z pokožky a poskytuje pokožce odpovídající úroveň hydratace, zároveň není komedogenní a nezatěžuje pokožku ani vlasy. Může být použit samostatně nebo jako obohacení jiné kosmetiky.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • lehký olej
  • bezoplachový



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel