Isoamyl Laurate

2021-08-17
Název INCI

Isoamyl Laurate


Obecný název

Isoamyl Laurate


Funkce v produktu

  • suché změkčovadlo
  • konzistenční látka
  • regulátor viskozity
  • rozpouštědlo

Účinek v produktu

Přísada zlepšující senzorické vlastnosti. Zanechává silikonový povrch. Nekomedogenní. Používá se na pokožku, vlasy a make-up. V péči o vlasy může být přidán k základům povrchově aktivních látek, aby se usnadnilo rozčesávání. V péči o pokožku usnadňuje šíření, zabraňuje lepení a bělení produktů. Odstraňuje také pocit mastnoty a dodává jim lehký a hedvábný povrch. Navíc usnadňuje disperzi pigmentů a fyzických UV filtrů.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • bez barvy nebo lehce žlutá a lepkavá substance
  • rozpustná v tucích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel