Acetyl Hexapeptide-8

2021-07-23
Název INCI

Acetyl hexapeptide-8


Obecný název

Argirelin


Funkce v produktu

  • přísada proti vráskám


Účinek v produktu

Syntetický nízkomolekulární biomimetický peptid s účinkem proti vráskám, jako botox. Váže se na komplex SNARE, který hraje rozhodující roli při uvolňování acetylcholinu a zabraňuje jeho navázání na receptory, což zase blokuje přenos nervového signálu a brání kontrakci. Účinkem je uvolnění svalového napětí a tím zabránění prohloubení výrazových linií. Navíc stimuluji syntézu kolagenu. Jeho působení je krátkodobé. Prodáno jako Argireline výzkumnou laboratoří Lipotec. Často používaná látka v kosmetice pro oční okolí.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • rozpustný ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Červenec 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel