Ribes Nigrum (Black currant) Seed Oil

Název INCI

Ribes Nigrum (Black currant) Seed Oil


Obecný název

Olej ze semen černého rybízu


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Lehký olej s vysokým obsahem EFA, včetně kyseliny gama-linolenové a kyseliny stearidové. Má uklidňující a protizánětlivý účinek, snižuje podráždění a zarudnutí pokožky, podporuje hojení a regeneraci, posiluje epidermální lipidovou bariéru a má antioxidační vlastnosti. Je to změkčovadlo, vytváří na povrchu pokožky film, který chrání před ztrátou vlhkosti. Je zvláště doporučován pro péči o suchou, podrážděnou, zralou a aknózní pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová tekutina
  • zelená nebo zeleno-hnědá barva
  • charakteristická, ovocná vůně
  • citlivá na vysokou teplotu



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel