Papaver Somniferum Seed Oli

2021-08-26
Název INCI

Papaver Somniferum Seed Oli


Obecný název

Olej z makových semen


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Změkčovadlo s vysokým obsahem sterolů, tokoferolů a kyseliny linolové. Vytváří na povrchu pokožky a vlasů film, který brání odpařování vody (nepřímo zvlhčuje), posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky a chrání před vnějšími faktory. Používá se v kosmetice pro péči o pokožku a vlasy, regeneruje, vyživuje, zjemňuje, vyhlazuje a dodává lesk. Doporučeno pro všechny typy pokožky, ale zejména pro citlivou, cévní, suchou pokožku a v kosmetice pro děti, stejně jako pro suché, poškozené a matné vlasy.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová kapalina
  • žlutá barva
  • jemná, ořechová vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel