Hamamelis Virginiana Extract

Název INCI

Hamamelis Virginiana Extract


Obecný název

Extrakt z vílinu virginského


Funkce v produktu

  • stahující složka
  • protizánětlivá složka

Účinek v produktu

Extrakt má stahující, antiseptický a protizánětlivý účinek, a proto se často používá v kosmetice pro mastnou, aknózní pokožku s rozšířenými póry. Díky svým protizánětlivým vlastnostem a posílení krevních cév se používá v přípravcích na cévní a zarudlou pokožku. Někdy se také používá v antiperspirantech, deodorantech a vodách po holení.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • hnědá barva
  • rozpustná ve vodě
  • charakteristická vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel