Inulin

2021-08-17
Název INCI

Inulin


Obecný název

Inulin


Funkce v produktu

  • prebiotikum
  • vyhlazovací přísada

Účinek v produktu

Polysacharid používaný v kosmetice na pokožku a vlasy - dodává příjemný pocit hladkosti. Je také prebiotikum, tj. posiluje mikrobiom pokožky, díky čemuž zvyšuje odolnost vůči vnějším faktorům a patogenům. Hydratační složka - vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné ztráty vody z epidermis (TEWL).


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • sladká chut'
  • rozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel