Saccharide Isomerate

2021-09-05
Název INCI

Saccharide Isomerate


Obecný název

Isomerát sacharidů


Funkce v produktu

  • hydratační složka
  • uklidňující složka

Účinek v produktu

Polysacharid rostlinného původu, který má vysokou schopnost vázat vodu, díky čemuž hluboce a dlouhodobě hydratuje a udržuje odpovídající úroveň hydratace pokožky, snižuje suchost, podráždění a svědění. Zlepšuje hladkost a pevnost pokožky a účinně posiluje epidermální bariéru. Doporučeno zejména pro suchou nebo periodicky dehydratovanou pokožku (např. Se silnými účinnými látkami). Jako surovina je často ve formě vodného roztoku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • tekutina
  • žlutá barva
  • rozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel