Vitis Vinifera Seed Oil

Název INCI

Vitis Vinifera Seed Oil


Obecný název

Olej z hroznových semen


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Tukové změkčovadlo s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin. Vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné odpařování vody z epidermis (nepřímo zvlhčuje). Používá se v přípravcích pro péči o pokožku a vlasy, zvlhčuje, vyhlazuje, zjemňuje a dodává lesk. Navíc má antioxidační a uklidňující vlastnosti. Může být použit v kosmetice pro všechny typy pleti.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová kapalina
  • světle žlutá barva



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel