Lactobacillus Ferment
Název INCI
Lactobacillus Ferment
Obecný název
Bioferment Lactobacillus
Bioferment Lactobacillus
Funkce v produktu
- prebiotikum
- protizánětlivá složka
Účinek v produktu
Probiotická přísada, která posiluje mikrobiom pokožky a obnovuje její rovnováhu, čímž zvyšuje odolnost vůči vnějším faktorům a omezuje vývoj dalších patogenních mikroorganismů. Vykazuje široké spektrum antibakteriální aktivity díky okyselení prostředí a produkci antimikrobiálních peptidů. Může to být přírodní alternativa konzervačních látek. Má také vyživující účinek, zvlhčující, protizánětlivý, snižuje citlivost pokožky a reguluje práci mazových žláz.
Probiotická přísada, která posiluje mikrobiom pokožky a obnovuje její rovnováhu, čímž zvyšuje odolnost vůči vnějším faktorům a omezuje vývoj dalších patogenních mikroorganismů. Vykazuje široké spektrum antibakteriální aktivity díky okyselení prostředí a produkci antimikrobiálních peptidů. Může to být přírodní alternativa konzervačních látek. Má také vyživující účinek, zvlhčující, protizánětlivý, snižuje citlivost pokožky a reguluje práci mazových žláz.
Fyzikálně-chemické vlastnosti
- čirá nebo mírně zakalená kapalina
- rozpustná ve vodě
- bezbarvá nebo světle žlutá
- stabilní v rozmezí pH 3,0 - 8,0
Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z
Září 2021