Lactobacillus Ferment

2021-09-09
Název INCI

Lactobacillus Ferment


Obecný název

Bioferment Lactobacillus


Funkce v produktu

  • prebiotikum
  • protizánětlivá složka

Účinek v produktu

Probiotická přísada, která posiluje mikrobiom pokožky a obnovuje její rovnováhu, čímž zvyšuje odolnost vůči vnějším faktorům a omezuje vývoj dalších patogenních mikroorganismů. Vykazuje široké spektrum antibakteriální aktivity díky okyselení prostředí a produkci antimikrobiálních peptidů. Může to být přírodní alternativa konzervačních látek. Má také vyživující účinek, zvlhčující, protizánětlivý, snižuje citlivost pokožky a reguluje práci mazových žláz.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • čirá nebo mírně zakalená kapalina
  • rozpustná ve vodě
  • bezbarvá nebo světle žlutá
  • stabilní v rozmezí pH 3,0 - 8,0



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Září 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel