Isohexadecane

Název INCI

Isohexadecane


Obecný název

Isohexadecane


Funkce v produktu

  • změkčovadlo
  • modifikátor reologie

Účinek v produktu

Suché změkčovadlo - zanechává jemnou, hedvábnou vrstvu a velmi dobře se roztírá. Je to chemicky stabilní složka kvůli nedostatku vícenásobných vazeb ve své struktuře. Snižuje účinek mastnoty a lepivosti. Vyhlazuje strukturu pokožky a vlasů. Vylepšuje vlastnosti aplikace. Vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné odpařování vody z epidermis (nepřímo zvlhčuje).


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • tekutá složka v pokojové teplotě
  • chemicky stabilní
  • syntetická složka



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel