Imidazolidinyl Urea

Název INCI

Imidazolidinyl Urea


Obecný název

Imidazolidinová močovina


Funkce v produktu

  • konzervant

Účinek v produktu

Konzervační přípravek se širokým spektrem antibakteriální a antifungální aktivity. Chrání kosmetiku před kontaminací mikroorganismy během skladování a používání výrobku. Dobře funguje s jinými složkami formulace. Může uvolňovat formaldehyd, takže lidé alergičtí na tuto složku by měli být opatrní. Pokud je koncentrace formaldehydu ve výrobku větší než 0,05%, musí být opatřeno varováním „Obsahuje formaldehyd“.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • prášek
  • bez vůně
  • rozpustná ve vodě

Omezení

Složka povolená maximální koncentraci 0,6%.



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel