Caffeine

Název INCI

Caffeine


Obecný název

Kofein


Funkce v produktu

  • antioxidační složka
  • složka zlepšující mikrocirkulaci

Účinek v produktu

Kofein zlepšuje cirkulaci, díky čemuž zvyšuje působení dalších složek obsažených v přípravku. Kromě toho zabraňuje tvorbě nových kapilár, např. V oblasti zánětu (snižuje zarudnutí). Má také pozitivní vliv na tón pleti a má antioxidační vlastnosti. Složka často používaná v kosmetice proti stárnutí a v přípravcích pro péči o oči. Snižuje otoky a rozjasňuje tmavé kruhy pod očima. Kofein můžete také najít v produktech na pokožce hlavy jako tonikum, které zpomaluje vypadávání vlasů a urychluje růst vlasů.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • hořká chuť



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel