Tapioca Starch

Název INCI

Tapioca Starch


Obecný název

Tapiokový škrob


Funkce v produktu

  • matující přísada z
  • klidňující přísada
  • modifikátor reologie - zahušťovadlo

Účinek v produktu

Multifunkční biopolymer s absorpčními (absorpčními) vlastnostmi. Tapiokový škrob se používá jako zahušťovadlo, absorbér vlhkosti a nosič olejových složek a éterických olejů v kosmetických výrobcích. Absorbuje přebytečný maz, matuje a zklidňuje. Snižuje mastnost kosmetiky a zlepšuje její aplikační vlastnosti. Je to alternativa k prášku mastku. Používá se také do obličejových prášků, deodorantů, suchých šamponů a koupelových produktů.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • bílá barva
  • rozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel