Juglans Regia (Walnut) Seed Oli

2021-08-17
Název INCI

Juglans Regia (Walnut) Seed Oli


Obecný název

Ořechový olej


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Změkčovadlo vytváří na pokožce film, který snižuje nadměrné odpařování vody z pokožky (nepřímo zvlhčuje). Je nestabilní při vysokých teplotách díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin. Používá se v přípravcích pro péči o pokožku a vlasy, zvlhčuje, vyhlazuje, zjemňuje, zklidňuje a regeneruje. Nezanechává na pokožce mnoho mastného pocitu. Používá se hlavně pro suchou, citlivou a zralou pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová tekutina
  • zlatě-žlutá barva
  • ořechová vůně
  • při nízkých teplotách se zakalí



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel