Oryza Sativa (Rice) Bran Oil

Název INCI

Oryza Sativa (Rice) Bran Oil


Obecný název

Olej z rýžových otrub, rýžový olej


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Změkčovadlo tuků, bohaté na EFA, fytosteroly a antioxidanty. Vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné odpařování vody z epidermis (nepřímo zvlhčuje). Používá se v přípravcích pro péči o pokožku a vlasy, zvlhčuje, vyhlazuje, zjemňuje a dodává lesk. Může být použit jako změkčovadlo a zlepšit jemnost tuhé kosmetiky, např. V tyčince, čímž se zabrání rozpadání a usnadní šíření. Neutralizací volných radikálů předchází procesům stárnutí. Doporučeno pro suchou, zralou a citlivou pokožku.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová kapalina
  • žlutá barva
  • nerozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel