Nylon-12

2021-08-26
Název INCI

Nylon-12


Obecný název

Nylon


Funkce v produktu

  • plnivo
  • zakalující složka
  • modifikátor lepkavosti
  • viskozity brusivoa

Účinek v produktu

Polymer, který ovlivňuje senzorické vlastnosti kosmetiky - zajišťuje její lepší rozložení po pokožce, snižuje viskozitu a mastnost filmu zanechaného kosmetikou a zlepšuje přilnavost přípravku. Může být použit jako exfoliace, odlupující odumřelé kožní buňky a nečistoty. Přidává se také jako matující a vyhlazující složka povrchu pokožky.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka
  • průhledný
  • chemicky stabilní



Zpět do Cosipedia
Zobrazit více příspěvků z Srpen 2021
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Souhlasím
pixel