Heptyl Undecylenate

Název INCI

Heptyl Undecylenate


Obecný název

Heptyl undecylenát


Funkce v produktu

  • změkčovadlo

Účinek v produktu

Lehké, suché změkčovadlo získané z ricinového oleje. Je to přírodní alternativa k silikonům a minerálním olejům. Na povrchu pokožky vytváří film, který snižuje nadměrné odpařování vody z epidermis (nepřímo zvlhčuje). Ukazuje změkčující a vyhlazující vlastnosti struktury pokožky, zlepšuje roztírání produktů. Lze jej kombinovat s přírodními oleji, aby se snížila jejich mastnost.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • průzračná kapalina
  • bezbarvá nebo jasně žlutá barva
  • rozpustná v tucích



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel