Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water

Název INCI

Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Water


Obecný název

Hydrolát z květu jasmínu


Funkce v produktu

  • vonná přísada
  • osvěžující přísada

Účinek v produktu

Hydrolát má jemnou, příjemnou a osvěžující vůni. Jemně zklidňuje pokožku a může být použit jako samostatný produkt. Určený pro všechny typy pleti, zejména pro suchou, citlivou a zralou pleť. Funguje dobře jako uklidňující a osvěžující mlha.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • tekutina
  • bez barvy nebo žlutá
  • charakteristická vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Srpen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel