Lauryl Glucoside

Název INCI

Lauryl Glucoside


Obecný název

Lauryl glukosid


Funkce v produktu

  • modifikátor reologie
  • emulgátor (O / W)
  • pěnící přísada

Účinek v produktu

Je to neiontová povrchově aktivní látka. Dobře se kombinuje s jinými pracími prostředky. Snižuje dráždivý účinek aniontových povrchově aktivních látek (např. SLS, SLES) a také je zahušťuje, protože tvoří tzv. smíšené micely. Rovněž zlepšuje kvalitu a stabilitu pěny. Je to čisticí látka, která je šetrná k pokožce a biologicky odbouratelná.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • zakalená, viskózní kapalina
  • rozpustná ve vodě



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel