Passiflora Edulis Seed Oil

Název INCI

Passiflora Edulis Seed Oil


Obecný název

Olej z mučenky


Funkce v produktu

  • změkčovadlo
  • antioxidant

Účinek v produktu

Olej s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin, včetně kyseliny linolové. Na povrchu pokožky vytváří film, který omezuje nadměrné odpařování vody z pokožky (nepřímo zvlhčuje) a posiluje hydrolipidovou bariéru. Nedává to příliš mastný pocit. Má antioxidační vlastnosti a brání působení volných radikálů. Má silný proti stárnutí, pružnost, změkčení a protizánětlivý účinek. Regeneruje, zklidňuje a snižuje zarudnutí pokožky. Doporučeno zejména pro zralou, cévní pokožku náchylnou k podráždění a zánětu.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • olejová kapalina
  • žlutá barva
  • charakteristická vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel