Tannic Acid

Název INCI

Tannic Acid


Obecný název

Tanin / kyselina tříslová


Funkce v produktu

  • stahující přísada
  • protizánětlivá přísada
  • antioxidační přísada
  • maskovací přísada

Účinek v produktu

Organická chemická sloučenina ze skupiny tříslovin. Má silný stahující, protizánětlivý, antibakteriální a antioxidační účinek. Snižuje zarudnutí a podráždění pokožky, má ochranný účinek. Inhibuje degradaci kolagenu a zabraňuje ztrátě pružnosti a pružnosti pokožky. Snižuje viditelnost mazových žláz a napíná pokožku. Složka je vhodná pro mastnou, červenou, akné a zralou pleť.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • pevná látka - prášek
  • žlutá až hnědá barva
  • rozpustný ve vodě a alkoholu
  • charakteristická vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel