Hexyl Cinnamal

Název INCI

Hexyl Cinnamal


Obecný název

Hexylcinnamaldehyd


Funkce v produktu

  • vonná přísada
  • maskující přísada

Účinek v produktu

Nenasycený aromatický aldehyd, který je součástí vonné kompozice. Přirozeně se vyskytuje v heřmánkovém oleji. Imituje vůni jasmínu. Může mít alergenní vlastnosti, proto je při překročení určité koncentrace zahrnut do složení INCI.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • kapalina nebo stálá látka
  • žlutá barva
  • rozpustná v tucích a alkoholu



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel