Juniperus Communis Fruit Oli
Název INCI
Juniperus Communis Fruit Oli
Obecný název
Ovocný olej z jalovce
Ovocný olej z jalovce
Funkce v produktu
- vonná substance
Účinek v produktu
Olej získaný z jalovcového ovoce, který se používá hlavně k šíření nebo maskování vůně kosmetiky. Vykazuje také antiseptické a adstringentní vlastnosti. Používá se hlavně v přípravcích na mastnou a aknózní pokožku, na problematickou pokožku hlavy, stejně jako v anticelulitidové kosmetice.
Olej získaný z jalovcového ovoce, který se používá hlavně k šíření nebo maskování vůně kosmetiky. Vykazuje také antiseptické a adstringentní vlastnosti. Používá se hlavně v přípravcích na mastnou a aknózní pokožku, na problematickou pokožku hlavy, stejně jako v anticelulitidové kosmetice.
Fyzikálně-chemické vlastnosti
- tekutá substance
- bez barvy nebo žlutá
- charakteristická vůně kadidla
- nerozpustná ve vodě
Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z
Srpen 2021